skirt of spring

Je načase schovať nohavice pre chladnejšie dni na dno skrine a vytiahnuť sukne a prevetrať nohy. Tohtoročné sukne môžete nosiť k teniskám, balerínkam i sandálom. Aké trendy sukne zvoliť pre jar 2013? Každá sme iná, ale všetky sme ženy. A naše nohy si sukne zaslúžia! Mám pre vás tipy, ako nosiť sukne, či už máte nohy chudšie alebo silnejšie. Moje rady určite oceníte a dúfame, že vás inšpirujem.

MAXI SUKNE

Maxi sukne sú horúcim trendom nasledujúcich sezón.  Návrhári si skrátka hrajú a snažia sa ich urobiť nevšedné a ešte lepšie. Horúcimi farebnými favoritmi sú sivá a čierna. Tenké prúžky a kvetovaná potlač sú momentálne tiež veľmi trendy. Úžasne vyzerajú tieto sukne s crop topmi! Predĺžia vám nohy.



Rozviate sukne s vysokým pásom

Sukňa nad kolená, so zvýšeným pásom, rozviata, perfektne zakryje boky. Zamilujete si ju v prípade, že rada nosíte minisukne. Táto sukňa totiž odkrýva viac než skrýva. Dominujú svetlé farebné odtiene ako je mentolová (top farba jari a leta 2013), marhuľová alebo žltá. Ak máte odvahu, choďte do metalických odtieňov alebo army potlače. Aj tu platí, že vyzerajú skvele s crop topmi, ale ak si na ne netrúfate, noste ich s obyčajným bavlneným tričkom alebo tielkom. Blúzka zapnutá ku krku pôsobí konzervatívnejšie, ale je veľmi trendy.



Peplum

Obtiahnutá puzdrová sukňa s volánikom v páse. Tak dokonalá. Ak ste si ju ešte nekúpili, určite by ste ju mali zaradiť na svoj zoznam must have. Oblečiete ju nespočetnekrát. Ale pozor – k tejto sukni noste len obtiahnutý vršok! Čokoľvek rozviatého by odpútavalo pozornosť od vášho pásu a volánikov na sukni. Zakryje boky, bruško alebo silnejšie stehná. Pastelové odtiene sú to pravé. Nebojte sa kvetovaných potlačí, sú rozverným symbolom jari.





0 comments:

Post a Comment